EstRaid 2014

Echipa de organizare a decis ca in 2014 evenimentul sa se desfasoare exclusiv in Dobrogea pentru a ne bucura cat mai mult de peisajele oferite de aceasta regiune a Romaniei, de multitudinea suprafetelor de rulare, de variatiile line de relief si de ce nu, de a explora zone oarecum apropiate dar necunoscute multora dintre noi.

2014 / Asociatia Clubul Sportiv GerulaRacing organizeaza pentru membrii clubului dar si pentru prietenii si simpatizantii Clubului un eveniment privat sub titulatura: “GerulaRacing Est Raid”.

GerulaRacing Est Raid propune locuri noi de explorat, trasee noi, ce implica provocari noi, fiind pentru unii (clasa Adventure) un prilej deosebit de a descoperi placerea navigatiei dupa road-book, si un bun antrenament pentru cei initiati (clasa RAID). GerulaRacing Est Raid ofera fiecareia dintre cele doua categorii locul perfect de a avea o experienta placuta.

Traseul cumuleaza 350km pe drumuri cu suprafete diferite de rulare: iarba, pamant, macadam (80%) si pe alocuri asfalt (20%). Evenimentul debuteaza vineri, 6 iunie, in Cernavoda urmand ca sambata, 7 iunie, caravana sa ajunga pe litoralul Marii Negre.